Pot Tanaman Keramik Murah Pot Tanaman Indoor Belang Merah Ireng 3 Potong Pot Tanaman

Katrangan singkat:

Kanthi telung panci ukuran sing beda-beda, sampeyan bisa kanthi gampang nampung macem-macem ukuran tanduran, saka jamu cilik nganti tanduran njero ruangan ukuran medium.Ukuran sing beda-beda uga ngidini pangaturan dinamis, nggawe tampilan sing nyenengake.Apa sampeyan pengin nggawe tampilan sing kohesif utawa nyampur lan cocog, pot iki nawakake macem-macem.

Ing babagan materi, keramik minangka pilihan sing apik kanggo pot tanduran amarga nyedhiyakake saluran banyu sing tepat lan mbantu ngatur tingkat kelembapan, ningkatake pertumbuhan tanduran sing sehat.Ing lumahing Gamelan saka panci iki ndadekake padha gampang kanggo ngresiki lan njaga, mesthekake yen padha tetep ing kondisi murni.

Rega sing terjangkau saka pot tanduran iki ndadekake pilihan sing apik kanggo para pemula lan penggemar tanduran sing berpengalaman.Sampeyan bisa kanthi gampang nambah sentuhan keanggunan menyang kebon njero ruangan tanpa ngrusak bank.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk:
Pot kembang keramik
Panggonan Asal:
Fujian, China
Bahan:
Keramik
Digunakake karo:
Kembang/Tanduran Ijo
Gaya:
Gaya Cina
warna:
Minangka foto
Tipe:
Boughpot Lantai, Ketel Bunga/Penyiram, Bak Bunga, Pot, Pergol
Fitur:
Eco-Friendly, stocked
Kondisi panggunaan:
Desktop
Dianggo:
Dekorasi Taman Ngarep

INFORMASI PRODUK

Pot Tanduran Belang Ireng Abang

FAQ

1. Sapa kita?
Kita adhedhasar ing Fujian, China, wiwit taun 2014, adol menyang Pasar Domestik (67,00%), Amerika Lor (23,00%), Asia Wétan (9,00%), Timur Tengah (00,00%).Ana total 301-500 wong ing kantor kita.

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Pot Bunga Keramik Kab

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Fujian Dehua Tongxin Ceramics Co., Ltd. dumunung ing zona industri wétan Dehua Development Zone, Fujian.kanthi modal kadhaptar 5 yuta yuan, investasi 100 yuta yuan, area 60 hektar, lan luwih saka 1.000 karyawan.

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?
Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, Pangiriman Ekspres, DAF, DES ; Mata uang Pembayaran Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY ,CHF;Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C;Basa sing digunakake: Inggris, Cina


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Newsletter

    Tindakake kita

    • linkedin
    • youtube
    • facebook
    • twitter
    • amazon
    • alibaba
    • alibaba