Pot Bunga Succulent Tanduran Keramik Nordic Indoor Modern

Katrangan singkat:

Digawe saka keramik kualitas dhuwur, pot tanduran ora mung estetis, nanging uga awet lan tahan lama.Bahan keramik nyedhiyakake insulasi sing apik, nggawe lingkungan sing sampurna kanggo tanduran sing ditresnani bisa berkembang.

Kanthi ukuran sing wicaksana, pot kembang succulent nawakake papan sing cukup kanggo tanduran sampeyan tuwuh lan mekar.Apa sampeyan luwih seneng succulents cilik utawa tanduran kembang sing luwih gedhe, pot iki bisa nampung kabeh, ngidini sampeyan nggawe oasis kebon njero ruangan dhewe.

Desain pot keramik sing diilhami Nordic nambah sentuhan keanggunan lan kecanggihan ing ruangan apa wae.Garis sing resik lan estetika minimalis kanthi gampang digabung karo macem-macem gaya dekorasi, dadi pilihan sing serba guna kanggo omah utawa kantor.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk: Pot kembang keramik
Panggonan Asal: Fujian, China
Bahan: Keramik
Digunakake karo: Kembang/Tanduran Ijo
Gaya: Gaya Cina
warna: Minangka foto
Tipe: Boughpot Lantai, Ketel Bunga/Penyiram, Bak Bunga, Pot, Pergol
Fitur: Eco-Friendly, stocked
Kondisi panggunaan: Desktop
Dianggo: Dekorasi Taman Ngarep
MOQ 160set
Entuk conto gratis Yes

INFORMASI PRODUK

Pot Bunga Sukulen

FAQ

1. Sapa kita?
Kita adhedhasar ing Fujian, China, wiwit taun 2014, adol menyang Pasar Domestik (67,00%), Amerika Lor (23,00%), Asia Wétan (9,00%), Timur Tengah (00,00%).Ana total 301-500 wong ing kantor kita.

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Pot Bunga Keramik Kab

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Fujian Dehua Tongxin Ceramics Co., Ltd. dumunung ing zona industri wétan Dehua Development Zone, Fujian.kanthi modal kadhaptar 5 yuta yuan, investasi 100 yuta yuan, area 60 hektar, lan luwih saka 1.000 karyawan.

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?
Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, Pangiriman Ekspres, DAF, DES ; Mata uang Pembayaran Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY ,CHF;Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C;Basa sing digunakake: Inggris, Cina


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Newsletter

    Tindakake kita

    • linkedin
    • youtube
    • facebook
    • twitter
    • amazon
    • alibaba
    • alibaba